Apparaten en accessoires
Taart van appelcrumble en meringue
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
10 porties
Ingrediënten
Kruimeldeeg
-
ongezouten boter gekoeld en in stukken200 g
-
bloem400 g
-
eierdooiers4
-
bakpoeder1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloemsuiker50 g
-
ongezouten boter
Appelmengsel
-
appels (alle soorten) geschild, klokhuis verwijderd en in vieren gesneden1500 g
-
kaneel½ tl
-
suiker40 g
Meringuevulling
-
eiwitten4
-
bloemsuiker150 g
-
kaneel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1940 kJ /
461 kcal
Vetten
17 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zoete verleiding
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Brownies
50min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Zoet kruimeldeeg
1u. 50min
Zwart-Wit Muffins
1u.
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Candy Cane-koekjes
1u. 45min
Chocolade toffee cake
2u.
Familie kip galette
1u. 55min
Ananas zandkoekjes
2u.
Zweedse worteltaart
2u.
Amandel Spritz-koekjes
1u.